Tijdens deze interactieve workshop ontdek hoe je met pure en plantaardige ingrediënten heeeerlijke desserts maakt: verrassend, voedzaam en feestelijk lekker (ja, zelfs met groenten!). Je gaat zelf aan de slag.
Tine Sterckx (kok bij De Levensboom) en Katrien Borgmans (ervaringsdeskundige) leren je stap voor stap hoe je gezonde én duurzame zoetigheden op tafel tovert.
De workshop is laagdrempelig, geen ervaring nodig – enkel veel goesting om te proeven en te experimenteren. Inclusief: een gezellige, interactieve avond, alle ingrediënten en materiaal, thee en proevertjes, massa’s tips en tricks, samen met heerlijke recepten om thuis verder te gaan.
Deze kookworkshop kadert in de Week van de Fairtrade campagne ‘Sweet Revolution’, waarmee we iedereen willen inspireren om heerlijke én gezonde desserts te maken met Fairtrade, biologische en lokale ingrediënten.
Zo staan we samen stil bij het maken van bewuste, duurzame en eerlijke keuzes.
Meer inspiratie vind je ook op www.sweetrevolution.be
In samenwerking met Enabel.