Zaalreserveringen

OPGELET! 
Houd je steeds aan de geldende maatregelen, op die manier blijft alles veilig voor iedereen.

Indien je padel wil komen spelen dien je zelf voor padelrackets en balletjes te zorgen. Wij beschikken niet over uitleenmaterialen voor padel.

Padelterreinen kunnen enkel gereserveerd worden in blokken van 1,5u. Dat wil zeggen dat je voor een padel-sessie enkel nog een reservering kan starten om 8u00, 9u30, 11u00, 12u30, 14u00, 15u30, 17u00, 18u30, 20u00 of 21u30. Het kan zijn dat je een hele lange lijst ziet met allemaal 'dagen en tijdstippen', deze lijst kan je dichtklappen door op het blauw onderstreepte '- mogelijke periodes voor deze activiteit' te klikken.

De gemeente verhuurt geen culturele zalen aan particulieren voor privégebruik.

Tips en aandachtspunten:

  1. Bekijk hier (via de zaalzoeker) vooraf de voorzieningen van de locatie die je wil huren.
  2. Reservatie van sportterreinen voor particulieren gebeurt via de eigen login-gegevens.
  3. Reservatie van een lokaal van het gemeenschapscentrum van de gemeente Balen gebeurt via de inloggegevens die je als contactpersoon van je vereniging gekregen hebt.
  4. Geef bij reservatie steeds het start- en einduur in. Heb je extra uren vooraf of achteraf nodig om klaar te zetten of op te ruimen, laat dat dan weten via login.vrijetijd@balen.be met daarin de vermelding van het lokaal en de datum waarvoor je extra tijd nodig hebt, dan wordt bekeken hoe dit kan opgelost worden.
  5. Een online reservatie van een lokaal van het gemeenschapscentrum van de gemeente Balen is enkel een optie. Nadien volgt er een bevestiging via mail.
  6. Reserveer minimaal 2 dagen vooraf. Heb je op kortere termijn een lokaal nodig, neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers of kom persoonlijk langs aan onze balie. Dit kan tijdens de openingsuren. 
  7. Je kan maximaal 365 dagen vooraf een optie nemen op een lokaal.
  8. Voor de buiten sportterreinen kan je maximaal 14 dagen op voorhand een optie nemen. Voor de padel-terreinen geldt dat inwoners van Balen en Olmen maximaal 14 dagen vooraf een optie kunnen nemen, niet-inwoners van onze gemeente kunnen dit maximaal 3 dagen op voorhand doen.
  9. De padelterreinen kan je enkel reserveren in blokken van 1,5u.
  10. Wil je een gemaakte reservatie annuleren, dan kan dat door een mailtje te sturen aan login.vrijetijd@balen.be met daarin de vermelding van je naam en voornaam, het lokaal of terrein dat je wil annuleren en de datum die geannuleerd moet worden.


Dienst Vrije Tijd - Gemeente Balen

Sportdienst - 014/74 41 50 - sportdienst@balen.be
Vrijetijdscentrum De Kruierie - 014/74 40 50 - dekruierie@balen.be

www.balen.be

Snelle reservering
     
Open the calendar popup.

Activiteiten en locaties doorlopen

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Basketbal
Omnisport
Volleybal
1
Items per page:
select
Titel
Activiteit

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Geen items gevonden.

A-Z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Geen items gevonden.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!